Geen plaatjes

Het is de laatste fase van mijn opleiding. Daarom heb ik het behoorlijk druk met verslagen schrijven en zo. Plus ik heb een achterstand in het maken van de spelverslagen van The RoSE. En dan is er nog de jaarafsluiting van mijn administratie.
Dat alles bij elkaar is er de reden van dat ik mezelf geen tijd geef om ook nog illustraties bij de spelverslagen te voegen. Dat is namelijk een heel tijdrovend karwei. Ik vind het wel leuk om te doen overigens.

2 reacties op “Geen plaatjes

  1. Taalpolitie schreef:

    Wiew wiew taalpolitie!
    Karwei

  2. ellahir schreef:

    Hm ja. Je hebt gelijk. Karwij is een kruid.
    Hetzelfde als kummel. Erg lekker in de goulash 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s