Tanais – 16 – tweede deel

Tussendoor avontuur 16xbd

Hier volgt wat Risha die sessie heeft meegemaakt onder de grafsteen.

Risha valt een meter of 50 omlaag en raakt bewusteloos. Als hij weer bijkomt, ligt hij in een plas van zijn eigen bloed. Het is pikkedonker dus hij zet zijn anima aan. Dit is een koepelvormige ruimte met een trap omlaag. Onderaan komt hij bij een dichte deur. De Lock Opening Touch komt van pas. Daarachter is een soort balzaal, benzine begint van uit het plafond naar beneden te stromen. In de verte staat een man met een gangsterhoed. Hij haalt een aansteker tevoorschijn en lacht gemeen. Hij steekt een sigaret aan en gooit de peuk in de benzine. Risha spurt naar voren. Hij haalt net de overgang. Terwijl hij door de deur aan deze kant van de zaal rent kijkt hij achterom en ziet de man in de vlammenzee grijnzen xe0 la Freddy Krueger. Hier is weer een trap en deze eindigt bij een afgrond. Het is geen beklimbare wand. Maar als hij springt, kan hij zijn val wel vertragen door zich af en toe vast te grijpen aan uitsteekseltjes.

Hij blijft vallen

en vallen x85

en vallen.

Tijdens het vallen krijgt hij inzicht in zijn situatie. Nehal Nemar is een boze tovenaar. Hij was opgesloten en Risha heeft aan de voorwaarde voor zijn vrijlating voldaan: dat iemand zijn plaats innam.

Door zijn contract met Eénoog voelt Risha hier de lokroep van de Neverborn. Wat is die Eénoog eigenlijk een amateur! Terwijl hij valt ontvouwen zich nieuwe richtingen om hem heen: de Tempest, de onderwereld, Stygia, het labyrinth x85 het voelt als thuiskomen.

Dit bericht is geplaatst in Exalted.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s