Tanais – 21

Tussendoor avontuur 21 – 23 februari 2012

Chang en Claude genezen Gwan. Dan gaan we naar het Zuiden: ruimte 6. De onderwaterwereld ziet er nog hetzelfde uit. We gaan het scheepswrak in en worden aangevallen door 3 haaien. Gwan wordt gemist, Risha hakt twee keer en schakelt er eentje uit. Claude haalt de wagen terwijl Chang en Risha de haaien op afstand houden. Er komen er steeds meer. Per ongeluk schiet Risha een pijl in Chang’s rug.
Dan vinden we de doorgang naar vak 1 en kan de race eindelijk beginnen.
Als we het kasteel betreden, is iedereen weer genezen. Risha geeft zijn boog aan Chang, die kan daar toch wat beter mee omgaan. Het is mistig in het kasteel, er hangt een nare sfeer. We rijden door. De trap is lastig met zo’n wagen, maar het lukt. Dan wordt de pegasus aangevallen door iets onzichtbaars. Het dier raakt bewusteloos en het monster, een onzichtbare bloedzuiger, wordt zichtbaar als een wolk bloed. We verslaan het snel. Chang en Claude helpen de pegasus. Dan bereiken we vak 2.

Dit bericht is geplaatst in Exalted.

Eén reactie op “Tanais – 21

  1. ellahir schreef:

    Het is ditmaal een heel kort verslag. Dat komt omdat we voornamelijk hebben gevochten en dat neemt veel speeltijd in beslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s