Twee weken later

Vandaag moest ik weer een fotootje laten maken van mijn arm. De dokter was tevreden, het ziet er mooi uit. Het bot zit recht en het is nu een kwestie van geduld. Over een week of 2 a 3 gaat het aan elkaar groeien. Ik heb een oefeningetje gekregen om ‘frozen shoulder’ tegen te gaan. Maar die deed ik al, want ik had het truukje al van een bevriende arts gehoord. Dit was alleen wat uitgebreider qua uitleg.
Image_728

3 reacties op “Twee weken later

  1. GobboE schreef:

    Was je arm uit de kom?

  2. GobboE schreef:

    ehhh gebroken…ik lees nu je andere bericht 🙂

  3. ellahir schreef:

    Gek eigenlijk, die botsplinters die er op de foto aan weerszijden uitsteken, daar maakt de dokter zich helemaal geen zorgen over. Dat lost op den duur wel op. Maar als ik mijn vage oefeningetje van iedere dag 3 x 10 minuten een piepklein kringetje draaien niet doe dan krijg ik een ‘frozen shoulder’. En dat betekent daarna minstens een half jaar fysio om mijn arm ueberhaupt ooit hoger te krijgen dan horizontaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s