De fillum van ome Wildurs

Nou ik heb hem gezien. Ik was overigens pas view nr. 60. Mijn buurman, van wie ik de tip kreeg was view nr. 46, een kwartier eerder. Dus, totdat het uitgebreid op het journaal kwam was blijkbaar vrijwel niemand geinteresseerd.

Korte samenvatting van de inhoud: een donderpreek van dominee Ian Paisley, beelden van brandende engelse pubs en citaten uit het oude testament. Maar dan met moslims.

Dit bericht is geplaatst in Losers.

Eén reactie op “De fillum van ome Wildurs

  1. Frodo schreef:

    Ik heb hem niet bekeken en ik ga ‘m ook niet bekijken. Ik ken het genre bovendien al als mijn broekzak want YouTube wordt geteisterd door zelf in elkaar geknutselde homevideos van figuren die of andere Waarheid willen tonen. Meer van hetzelfde dus, maar dan minder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s