Algorithm Prison March

Op het journaal zag ik vandaag Michael jackson’s Thriller uitgevoerd door 1500 gevangenen. Het was een filmpje van YouTube: de inmates van een Phillippijnse gevangenis dansen blijkbaar liever dan dat ze sporten.
Ik heb die natuurlijk meteen op YouTube in z’n geheel bekeken, en tot mijn vreugde zag ik dat ze meer hebben gedaan dan alleen Thriller. De meest vreemde is de Guinness record poging om met zo veel mogelijk mensen tegelijk The Algorithm March te dansen.

Omdat het liedje in het Japans is, volgt hier een versie met ondertiteling:

Eén reactie op “Algorithm Prison March

  1. ellahir schreef:

    Nu met ninja’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s