Windhoos

Wij hebben een vakantiehuisje in de bossen vlak bij Vierhouten. Ik ben benieuwd of het er nog staat, want op nu.nl las ik het volgende alarmerende bericht (ons huisje staat gelukkig wel aan de andere kant van het dorp):

Windhoos teistert hotel in Vierhouten               

 

VIERHOUTEN – Dooreen windhoos donderdagavond in het Gelderse Vierhouten (gemeenteNunspeet) zijn honderden oude bomen bij een hotel aan de Nunspeterwegomgewaaid. Dat maakten de gemeente en de politie bekend.

NU.nl/Aart Reekers
 

 

Windhoos Vierhouten

       

Auto’s op het parkeerterrein van het hotel De Mallejan zijn beschadigd.Ook zijn er ramen van het hotel, dat in een bosrijk gebied ligt,gesneuveld. Een boom is tegen het hotel aangewaaid. De Nunspeterwegwerd volledig afgesloten. Volgens de politie raakte niemand gewond. Ads_kid=0;Ads_bid=0;Ads_xl=0;Ads_yl=0;Ads_xp=”;Ads_yp=”;Ads_opt=0;Ads_wrd=”;Ads_prf=”;Ads_par=”;Ads_cnturl=”;Ads_sec=0;Ads_channels=”;document.write(“”);

      

 

(c) ANP

2 reacties op “Windhoos

  1. alphons schreef:

    dat hoop ik toch ook ! Anders maar nieuwbouw 😉

  2. GobboE schreef:

    het staat goed beschut tussen de bomen en bomen in een bos breken de wind eerder dan dat ze eraan ten onder gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s