DSC

Mijn zus stuurde mij een link naar dit filmpje van de DSC. Oompje staat er wat beter op dan op de andere filmpjes. De Dutch Swing College Band speelt hier Original Dixieland One Step in 1988.

Dit bericht is geplaatst in Helden.

3 reacties op “DSC

 1. Astrid schreef:

  Leuk dat je op mijn weblog een reactie gaf. Op jouw weblog is heel wat te lezen, zaken waar ik niet zoveel vanaf weet. Ik kom nog eens terug, om eea beter te begrijpen zal ik wat meer moeten lezen. DSC is niet echt mijn favoriet, ik word altijd een beetje zenuwachtig van die oude jazz.

 2. ellahir schreef:

  Het is zenuwenmuziek. Dat geef ik direct toe.
  Maar het is ook een totaal raadsel hoe het heeft kunnen gebeuren dat er in een obscuur Hollands bandje – met alleen Nederlandse musici – zo een verzameling talent bij mekaar heeft kunnen komen. Schilp heeft toch iets goed gedaan hoor!
  Op de Engelse toernee zei de presentator het op een typisch engelse manier, snobistisch – maar wel zonder overdrijven: “… on saxophone: sir Peter Schilperoort, on piano: professor doctor doctor (yes he is two times doctor!) Sietze van Duin, on double bass: lord Henri Bosch van Drakestein and on drums: the best drum-player in the world: Huub Jansen!”

 3. Inez schreef:

  Heb ik nou slecht opgelet of zit er geen bassolo in?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s