Diagnose: 't is griep

Vanochtend heb ik de huisarts maar eens geraadpleegd.

“Ja, braken en diarree, dat is de griep die heerst. Ja, ondertemperatuur dat hoort er ook bij, maar 34.8 is niet normaal. Dan moet je je thermometer maar eens nakijken. Gewoon uitzieken. Er zit nog een terugval aan te komen, dus niet raar opkijken als je zaterdagavond opeens weer koorts hebt. Zolang je ondertemperatuur hebt, vooral geen kou vatten, want dat wordt geheid longontsteking en dan ben je nog verder van huis. Kortom: warm houden en geen inspannende dingen doen.”

Zaterdag moet ik weer een lezing houden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s