But what if there are more zombies?

There are always more zombies!

Vrijdag mogen we weer de gangen vol met ondoden in.

Als cleric van de godin van de liefde mag mijn karakter niemand pijn doen, behalve in zelfverdediging. Dat is een gebod waar ze nogal eens moeite mee heeft, zeker als haar kind in gevaar is of als de party weer eens iets doms doet. Maar bij de weinige gelegenheden dat de tegenstanders geen gevoel hebben, zoals tegen elementals of ondoden, gaat ze dan ook los. Dit is waar mijn karakter goed in is, ondoden kapot maken. Er zit toch best wel een gewelddadig trekje in haar.

Wat zegt dat over mij? Het is best wel een deel van mezelf. Rollenspel is een goede manier om de frustraties van het dagelijkse leven af te reageren. Als ik een hele week problemen heb gehad, lastige collega’s, ruzies, clienten met akelige ziektes, dan doet het goed om eens ongenuanceerd het kwaad te lijf te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s