Ellahir

Het weblog ellahir.weblog.nl is niet meer. 😦

Ik kon in eerste instantie geen manier vinden om alle duizend posts en de vele reacties daarop te migreren. Weblog.nl was op dat moment zo gammel dat ik geen exportbestand kon aanmaken. Om het allemaal handmatig te doen vond ik een krankzinnige opgave. Maar ik kreeg de indruk dat de helpdesk daar het maar opgegeven heeft. ‘Welaan,’ dacht ik ‘… het is niet anders.’

Ik ben begonnen en heb er een kleine 200 handmatig doorgenomen en de meest interessante overgezet. De posts die ik gedaan had, heb ik naar de prullenbak verplaatst.

Toen kreeg ik een email van Weblog.nl dat ze een exportbestand voor me hadden aangemaakt. Daar stonden, dacht ik, de posts uit de prullenbak niet in. Het netto effect is dat nu een deel van de posts van februari tot en met juli 2006 in de maand januari 2013 terecht waren gekomen en een kleine 200 meer nutteloze posts had ik gewist. Ach ja, wat meer vertrouwen in de mensheid was achteraf beter geweest. 🙂 Ik dacht dat ik ze permanent kwijt was, maar …

Ik heb het eens aan de helpdesk gevraagd en nu blijkt dat de prullenbak mee gemigreerd is. Probleem opgelost!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s