Ares – Illustraties

Sketchbook___the_other_karma_1_by_randyo_1

De epiloog is af en met 22 hoofdstukken is mijn boekje nu wel klaar. Er komt hoogstwaarschijnlijk nog een vervolg. Maar eerst ga ik met dit manuscript leuren om te kijken of ik het uitgegeven kan krijgen. Het project is nu vrijwel compleet, ik heb op een na alle illustraties van de tekenaar gekregen. En ik ga ze nu over het manuscript verdelen. Een kleine greep:

02uddel

 

 

Poort Lood

 

 

Schip

 

(illustraties xc2xa9 2010 Sander ten Napel)

Dit bericht is geplaatst in Ares.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s