De prijs voor de beste prijsuitreiking

Ik zit naar de tv te kijken. Het is een beetje laat. Ik zit achter de laptop, dus ik let niet zo op wat er op tv is en dan val ik met mijn neus in de boter. Er zijn prijsuitreikingen. Meer specifiek: op  dit moment gaat het over Het Beste Televisieprogramma van 2010. En dan wint …

… tromgeroffel …

DE UITREIKING VAN DE GOUDEN TELEVISIERRING.

En ik hoor de dankbare regisseur betraand stamelen: "Ik wil Joop van den Enden bedanken want zonder hem had ik dit nooit kunnen doen."

NB. Je denkt misschien dat ik dit verzin. Nee! Dit gebeurt LIVE terwijl ik dit typ!

 

PS Andre van Duin was de "Meest getalenteerde mens van Nederland". Dat is natuurlijk helemaal terecht als je dankwoord begint met: "De laatste maal dat ik zoveel applaus kreeg was dat ik boodschappen deed bij Albert Hein."

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s