Weerwolf 2a

Ssdd20100525

Aanvulling

De foto’s vindt Jack interessant. Niemand heeft ooit precies begrepen wat er gebeurd is met de kerncentrale. Er was geen fall-out. Nu hij de foto’s ziet weet hij dat het helemaal geen kerncentrale is. Dit zijn ueberhaupt de eerste foto’s die van deze installatie zijn gemaakt.Hij kent de zoon van Silabar wel, maar weet niet of die een garou was. Silabar was niet blij met hem, hij hield van Augustin, maar was er niet trots op. De moeder? "Dat is een goede vraag. Het was een Ierse vrouw, zo’n 20 jaar geleden is ze vlak na de geboorte gestorven. Ze heette Merin. De zwangerschap was wel een probleem voor Silabar. En toen is ze is gestorven in een gevecht in de haven. In een explosie. Hij was ontroostbaar. Het had welliicht iets met de Wyrm te maken."Waarom de pattern spiders beelden aan het maken zijn weet hij wel: omdat de Wyrm verzwakt is, zijn de Weaver spirits op die plek sterker. Zonder sturing gaan ze ongericht dingen maken. Maar waardoor de Wyrm verzwakt is, is hem ook een raadsel.Een opmerking van Jim wordt verkeerd begrepen. Jack wijst op schietgaatjes in de muur waar zilveren pijltjes afgevuurd kunnen worden. Zijn punt is duidelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s