Bittere pijnboompitten

Sinds paar dagen laat alles wat ik eet een nare bittere nasmaak achter. Dat heb ik twee keer eerder gehad.

180pxkoreanpineseeds Het schijnt te komen door pijnboompitten. Normaal gesproken zijn die onschuldig. Maar als ze uit China komen dan zit er een stofje in waardoor bepaalde mensen een dag of drie na het eten een sterke bittere en/of metalige smaak in de mond krijgen die soms wel een paar weken kan aanhouden. Het fenomeen is voor het eerst beschreven in 2001.

Ik vind het best hinderlijk, maar men zegt dat het ongevaarlijk is. En ik moet toch nog een paar kilo afvallen. Dus als het eten me niet smaakt, dan troost ik me maar met de beroemde uitspraak van Johan Cruijff: "ieder nadeel heb z’n voordeel".

Eén reactie op “Bittere pijnboompitten

  1. martini schreef:

    Daar ben je mooi klaar mee…
    ideetje: miscchien kan je een partij opkopen en verhandelen als homeopatisch natuur middel ter bevordering van de slanke lijn en zo veel geld verdienen;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s