Klapband

Het was lekker zonnig weer vandaag. Dus ik dacht, laat ik weer eens een eindje gaan fietsen. Na drie kwartier voelde ik iets. Ik was inmiddels ergens halverwege Noordwijk en Katwijk. Mijn voorband had een bobbeltje ontwikkeld. Ik voelde de bui al hangen en keerde meteen terug richting Leiden. Bovenop de brug over de Rijn in Katwijk hoorde ik SISS. Een klapband klapt dus helemaal niet. Hij sist.
Twee meisje waren onder me bezig met een bootje, ik mocht hun mobieltje wel even gebruiken om mijn vriendin te bellen dat het wat later werd. Het was volgens het bordje nog 7 km naar Leiden, dus na een goed uur lopen was ik weer thuis. Gelukkig was het wel lekker zonnig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s