Duikinstructeur i.o.

Vanavond ben ik begonnen aan de opleiding tot duikinstructeur van de NOB (Nederlandse Onderwatersport Bond). Het was in Gorinchem. We begonnen met een ingangstoets: alle stof van alledrie de duikbrevetten plus de module ‘Redden’. Heel fijn, dit kregen we twee weken van tevoren te horen en ik heb geen tijd gehad om de vier boeken weer door te lezen, want ik heb morgen een veel belangrijker tentamen.
Ik blijk nu op 1 fout teveel gezakt te zijn, en moet daarom het gedeelte Eerste Hulp bij Duikongevallen herkansen. Op zich niet erg, maar in dat deel zat een vraag die mijns inziens ten onrechte fout gerekend was. Die vraag was nu juist iets wat ik net twee weken geleden bij EHBO heb gehad. En de twee anderen die gezakt waren, hadden ook diezelfde vraag fout en bovendien hetzelfde antwoord gegeven als ik. Nog meer mensen hadden overigens datzelfde antwoord gegeven, die ook recent EHBO of BHV hebben gedaan. Dus discussie. Wel, de docent gaat het nog even opzoeken. Ik wacht het af. En zaterdag gaan we lekker verder. Herkansinkje zit ik overigens helemaal niet mee, want vanaf vandaag heb ik voldoende tijd om het goed voor te bereiden.

Op 31 januari is de herkansing.

3 reacties op “Duikinstructeur i.o.

 1. GobboE schreef:

  klink goed!
  Nu hopen dat eht los loopt.

 2. ellahir schreef:

  Helaas, het liep niet los. 31 januari is de herkansing.

 3. GobboE schreef:

  hmmm, sterkte en studeer ze!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s