Draagbare motorfiets

WIL IK HEBBEN !(gevonden op BRIGHT.nl)

Draagbare motorfiets is kruising exoskelet en Segway

Draagbare motorfiets is kruising exoskelet en Segway

Op het Art Center in Pasadena Californixc3xab, afdeling TransportationDesign is een kleine revolutie aan de gang. In plaats van auto’sontwerpen studenten nu groene motorfietsen. In april was het werk van de eerste lichting studenten gereed en viel de concept-motorfietsvan Jake Loniak al op. Nu zijn meer details en een video naar buitengekomen. Zijn motorfiets Deus Ex Machina is een kruising van eenexoskelet met een Segway. Je kan de motorfiets als een motorpakaantrekken en 36 pneumatische spieren zorgen ervoor dat de zaak stabielblijft.

Een computer leest de lichaamsbewegingen uit en het voertuigschijnt te worden aangedreven door onder andere ultra-condensatoren enlithium-ion batterijen. De bedenker is ervan overtuigd dat het conceptdaadwerkelijk gebouwd kan worden, maar niet iedereenis daarvan overtuigd. Toch, het is een vernieuwend concept en mochtJake echt gaan bouwen, wellicht moet hij dan even bellen met the Tron guy, die wil vast wel testpiloot zijn.

Eén reactie op “Draagbare motorfiets

  1. GobboE schreef:

    bizar ding… en de naam is wel een beetje slecht 🙂
    Maar als het echt werkt, dan is het wel vervoer voor de toekomst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s