Ik wil een draak

Nyaa_30

In de wereld van Escha spelen wij Dungeons and Dragons. Dungeons (kerkers, grotten, torens van tovenaars) zijn er genoeg. Maar nu hebben we eindelijk het Dragons (draken) gedeelte van het spel bereikt. Onlangs heeft onze groep spelers een heel oude draak bevrijd uit de klauwen van een boze tovenaar. Die is nu op weg naar het drakeneiland om te kijken of er nog draken leven en hij heeft beloofd om ons daarna te komen helpen.

Ik heb altijd al een draak gewild. Toen we klein waren speelde ik de draak en mijn zusje de prinses. We hebben nooit behoefte gehad aan een prins om de draak te verslaan. In het echt komen draken alleen in Indonesie voor en het zijn ouderwetse vraatzuchtige monsters. Helemaal geen wijze, edele reptielen die kunnen vliegen. Maar in een fantasy rollenspel zijn die draken er wel.

Aan een andere tafel heb ik een drakendoder gespeeld, een halfling van95 cm die er uiteindelijk drie heeft verslagen. Aan deze tafel heb ikal een hele tijd de ambitie om vriendschap te sluiten met een draak,eigenlijk sedert het vinden van een oeroud kaartspel, het drakenspel.Thorn als Drakenruiter, dat moet de DM natuurlijk maar net goed vinden,maar ja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s