Blech!

Nou, ik ben verhuisd. Ik vind het nog steeds vreselijk. In feite is het nog erger dan ik me had voorgesteld. De lay-out van de beheerspagina is volstrekt onbegrijpelijk voor een bejaarde digibeet zoals ik. Iedere keer dat i van pagina wissel krijg ik allerlei security meldingen, net alsof ik iets verkeerd doe. En ik ben bang dat als ik die uit zet er een keer heel ergens anders iets verschrikkelijk mis gaat, omdat ik de melding uitgezet heb.
Kortom: ik ben erg ongelukkig.
Nu eens kijken of het me lukt een plaatje in te voegen.Kyleane15k1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s