Wat bezielt me

Wat bezielt een man van 45 om in een raar kostuum een weekend lang door kasteelgangen te sluipen, door bossen te rennen, veel te weinig te slapen en dingen te doen waar je in de werkelijke wereld liefdevol voor zou worden opgenomen om in een bosrijke omgeving te worden verzorgd? En dat terwijl de in Egyptisch opgelopen buikloop nog volop aan de gang is…

Kortom: ik ben op Live Rollenspel weekend geweest in Belgie. Het was weer fantastisch. Als ik een beetje bijgekomen ben, zal ik de avonturen wat gedetailleerder op mijn blog zetten, maar nu ga ik naar de sauna om bij te komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s