Teveel is niet genoeg

Misschien is het wel een beetje teveel van het goede. Ik ben net terug uit Egypte en vanmiddag ga ik alweer naar Belgie. De VZW Eternica organiseert alweer haar 24e live rollenspel weekend. Dan kan ik weer in de huid kruipen van de Vos, mijn ‘twaalf ambachten dertien ongelukken’ kleurenblinde spoorzoeker, meester slotenmaker en leerling heks.

Helaas heb ik een kleine voedselvergiftiging opgelopen oid. want ik ben al twee dagen aan de dunne. Gisteren had ik er zelfs koorts bij, maar dat is gelukkig over. Wel heb ik nog steeds een behoorlijke maagpijn. Ik hoop maar dat het lijf het houdt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s