The devil you know…

In m’n vorige berichtje over het spel Demon the Fallen schreef ik al dat een demon niet gemakkelijk te vernietigen is. Onze lichamen zijn kapot gegaan in de explosie van het laboratorium en onder ‘normale’ omstandigheden gaat een demon linea recta terug naar de Abyss wanneer zijn host-lichaam sterft. Gelukkig heeft de spelleider er voor gezorgd dat er direct nieuwe gastlichamen beschikbaar waren.

Nu is dus de opgave om hetzelfde personage te spelen, maar met de herinneringen van heel iemand anders. En dan heb ik ook nog eens in een aanval van kannibalisme de ziel van een ‘earthbound’, een duivel die al eeuwen op aarde rondspookt, opgeslokt. dat is bij mijn weten overigens in dit spel de enige manier om een einde te maken aan het bestaan van een engel of demon. Dus … een nieuw personage met nieuwe herinneringen, de herinneringen van mijn vorige gastlichaam, de herinneringen van de twee voorgaande incarnaties (Wraith en Mage) van dit personage en alle akeligheid van een heel boosaardige eartbound.

Een uitdaging zal ik maar zeggen.

Dit bericht is geplaatst in WMD.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s