Azumi

Een prachtige film. Als je genoten hebt van Kill Bill dan is Azumi een aanrader. Absolute cult, een totaal ‘over the top’ ninja film. Het is allemaal heel mooi in beeld gebracht, en het is nog een goed verhaal ook met een elegante afwisseling van actie en verstilling. Het begint met een klein meisje, die huilend naast het lichaam van haar moeder gevonden wordt door een samurai met nog een paar weeskinderen op sleeptouw. Hij leidt de kinderen op tot moordenaar en op hun 17e krijgen ze de opdracht een paar warlords uit te schakelen. Meer verklap ik niet. Nou, OK dan. Een hint: dit is wat dat meisje overlaat van een dorp vol bandieten:

Dit bericht is geplaatst in Helden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s