De inzinking

Anderhalve dag nadat de huisarts het had voorspeld kwam de inzinking. Ik had gehoopt vandaag weer aan het werk te kunnen. Maar nee. Vannacht heb ik de hele nacht liggen zweten en draaien. Vanochtend heb ik overgegeven. En ik heb weer verhoging. Jammer. Ondertussen ben ik het thuiszitten wel beu.

Ik was afgelopen spelsessie vrijdag ook niet de enige die zich niet lekker voelde. De spelleider had migraine, de gastvrouwe nog steeds last van ischias (minder dan de vorige keer, dat wel) de gastheer was aan het bijkomen van de carnaval (ik heb hem nooit zo brak gezien). De enige gezonden waren mijn vriendin en de speler van Raimo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s