Rozekruisers

Vandaag heb ik met mijn griep toch een lezing over zelfverwerkelijking en Maslow’s behoeftenpyramide gehouden voor de open dag van de rozekruisers in Harderwijk. Op zich ging de lezing goed. Er waren zo’n 30 leden en geinteresseerden. De vragen en discussie achteraf waren best interessant en de deelnemers wisten best wel veel van het onderwerp.

Maar de treinreis terug was moordend. De heenweg ging wel. Op de terugweg ben ik ingestort en eenmaal thuis aangekomen, kon ik niet meer dan op de bank hangen. Ik heb knallende hoofdpijn, misselijk en mijn darmen zijn weer helemaal overstuur. Maar ja, de organisatie belde die ochtend helemaal in paniek omdat de andere spreker van die dag afgezegd had in verband met familieomstandigheden. Je kan dan niet met goed fatsoen zeggen dat je zelf te ziek bent, vind ik. Ik ga maar weer vroeg naar bed.

Dit bericht is geplaatst in Mystiek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s