Recensie van Kinderen van de Aarde

Gevonden op de website van de bibliotheek:

“In dit tweede deel in de Ares-cyclus, na ‘Ares’* (2013), staat Triton (15) centraal. Hij is een engel die bevriend is met Ares en nu op zoek is naar zijn verdwenen vriend in de cirkels met hun vele werelden. Het verhaal bestaat uit twee delen. In het eerste reist Triton rond samen met heer Solune, waarbij hij de meest bizarre en gevaarlijke wezens ontmoet. Hij heeft als opdracht de leiders van de verschillende werelden te herenigen in de Raad der Werelden. In het tweede deel zorgen drie kinderen die afkomstig zijn van de Aarde ervoor dat de tijdens zijn reis gevangengenomen Triton wordt bevrijd. De drie zijn tijdens het surfen verdronken en verkeren nu tussen leven en dood. Twee zullen naar de Aarde terugkeren, een blijft achter. Het einde is open: Ares is nog niet gevonden. Dat laat de mogelijkheid open voor een vervolg. Een avonturenroman die deels speelt in een middeleeuws aandoende setting en deels (op aarde) in de huidige tijd. Het verhaal wordt breedvoerig verteld; het taalgebruik is soms wat bombastisch. Met eenvoudige omslagillustratie. Voor de liefhebber van fantasy en New Age. Vanaf ca. 13 jaar.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s