Weerwolf 6

Samenvatting door de Storyteller

19 mrt ochtend

Jim herinnert zichdat hij in het chrystler building iets gezien heeft dat er niet hoort te zijnen dat zou zich bevinden aan de buitenkant van de poort naar de umbra in hetkantoor van silabar.De pack besluit nog een bezoek te brengen aan dit kantoor inhet chrystler building. Aangekomen in het kantoorgebouw gaan ze via de geheimedoorgang in de lift via het huis van Twiceborn naar het kantoor. He wat gek,alweer zoxe2x80x99n rare meerarmige guardian spirit van cockroach. Hij verwelkomt depack. De pack gaat op onderzoek uit en vind een camera die verscholen hangt aande deur aan de kant van de umbra.Op de camera (een mage apparaat dat in de umbra gebruikt kanworden om fotoxe2x80x99s te maken van umbra en van wat er uit de wereld in de umbradoorschijnt en omgekeert.Op de fotoxe2x80x99s staat de reis van Augustine vanuit het lab vanjack burtun naar een plek op de hudson River. Vandaar een reis naar over derivier, naar catskill. Hier veranderd de scenery ineens (twee fotoxe2x80x99s vlak naelkaar genomen) van een lage rivierbedding in hoge kliffen met een grot. Vervolgensfotoxe2x80x99s van een muurschilderingen in een visioncave. Schilderingen van garou,werecats en mages en squirl. Hierna een fotoxe2x80x99s van de umbra op de plek van degrot. Een maanbrug en bepaalde belangrijke umbra herkenningspunten, een berg,een draak, zwermen vogels, Manhattanxe2x80xa6xe2x80xa6

-avond-

De moot wordt voorbereid.Ze komen een bonegnawer tegen, Sick of it all, hij legt uithoe je de moot callt en waar. Hij stelt voor de black furies uit te nodigen enhet woord te verspreiden. De pack nodigt de glasswalkers en fianna uit. Nu nogde elders van Manhattan, de fianna elders (old speckeld wolf, old Spice enmorgan the wise) die zich ophouden in een oude bibliotheek. Het wordt eeninteressant gesprek met veel Ierse whisky en de elders nemen de uitnodigingvoor de moot aan en zijn bereid de pack wat te leren.20 mrt ochtend voor zons opgangDe uitnodiging is gedaan, voorbereidingen gemaakt, bepaaldwie wat op de moot gaat doen. Marvin wil nog de site van de moot, de open plekvan de tent van gaia checken op nare zaken en vind een blindganger zilverenpijpbom met nog vingerafdrukken. Hiermee gaan ze naar mac limerick. Hij identificeertde vingerafdruk, t is melisa, degene die het pack heeft gezien in de vision vanQuetzalquatlxe2x80xa6xe2x80xa6xe2x80xa6

2 reacties op “Weerwolf 6

 1. Jim schreef:

  In additie, en niet geheel onbelangrijk omdat het een een significant omslagpunt aangeeft zowel in mentaliteit alsmede ook het pack:

  Er is, geinitieerd door Jim, een debat over alpha’s in de pack. Jim merkt namelijk op dat het op zich onzin is om iemand de hele tijd alpha te laten zijn, maar dat jusit diegene alpha moet zijn die op dat moment het verschil kan maken tussen slagen en falen. Ergo en samengevat: de theurg in occulte zaken. de ahroun in gevechtssituaties, de philodox in diplomatieke situaties, de galliard bij verhalen en de ragabash bij de sociale kritiek, en dergelijke. (noot als voorbeeld: zo kost eht de pack minder gnosis om de umbra in de gaan als de alpha een theurg is)
  Marvin stelt dat het geen zin heeft om een alpha te benoemen, veel te hierarchisch en ‘dat lost zich zelf wel op’. Jim stelt dat de enige reden dat hij dat zegt voortkomt uit de afstand die er is ontstaan tussen de Homid en de Wolf in hem. Jim zegt dat hij zelf een afstand had tussen de wolf en mens in hem maar dat deze nu hij vaker mens vorm heeft kleiner wordt, hij vraagt Marvin om als wolf te gaan.
  Marvin test dit uit en *in wolf vorm* vindt hij de pijpbom (mede dankzij alle extra dobbelstenen die hij dan mag rollen. Als Marvin en jim dit later brspreken zegt Jim dat hij trots is op Marvin en ze drukken elkaar de hand…ze hebben van elkaar geleerd.

 2. Marvin schreef:

  Goed punt,
  Volgens mij maakt dit absoluut indruk op Quetzalquatl, aangezien we ons als pack nog voor hem moeten bewijzen en onze personages nog wel eens (lees: bijna altijd) van mening verschillen.
  Dit detail is dus zeker niet onbelangrijk; Marvin is iets meer in touch gekomen met de wolf in hem 🙂

  Tot vanavond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s