Avatar

Ik ben net terug van het vijfdaagse Franstalige LARP evenement Avatar. Daar doen ieder jaar meer dan duizend mensen aan mee. Het was fantastisch! En ik heb weer een heleboel oude bekenden ontmoet. Ik speel daar een krijger, onderdeel van de huurlingengroep Iron Fist.Aughra is een draak, gevangen in een mensenlichaam. Hij heeft zich toegelegd op het smeden van magische wapens en wapenrustingen. Ik kan volgend jaar grootmeester van de smeden aan de Universite Du Savoir worden

Als proeve van bekwaamheid300420_medieval_helmet moet ik op de volgende Avatar een bijzonder wapen maken. Dat hoeft natuurlijk niet echt ter plekke gemaakt te worden, je mag een fysieke representatie meenemen. Maar ik zal het smeden wel binnenspels moeten uitspelen. Het moet iets worden wat allerlei magische krachten heeft et cetera. Ik denk er aan om deze helmkroon te bestellen en er een special effect in te monteren. 

3 reacties op “Avatar

 1. dimmu borgir schreef:

  t’is weer ne fister , heil nema ,en leve devlammende, maar was idd ok dit jaar, jullie thema wacht eens effekes zeker?

 2. Aughra schreef:

  Even wachten …

 3. ellahir schreef:

  Hij is aangekomen. Mooi ding! Maar ze hebben hem erg dik in het vet gezet tegen het roesten. Ik moet nog een manier bedenken om dat er af te krijgen.
  En ik zal de puntjes van het kroongedeelte nog even tegen de helm aan moeten plooien voordat ik hem kan gebruiken, want anders gaan latex wapens er achter blijven haken. Officieel mag je niet op het hoofd slaan, maar in het heetst van de strijd gebeurt dat toch best vaak. Maar ach, ik heb nog bijna een jaar tot de volgende Avatar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s