Zij trapten kont

Achterin het Exalted boek staan een aantal magische voorwerpen beschreven. Sommige daarvan zijn best grappig, zoals de God Kicking Boots. Toen ik dat voor het eerst las, moest ik gelijk denken aan de Leidse band De Bikkels. Ik heb een T-shirt van ze met daarop de tekst "Ik zag De Bikkels, zij trapten kont". Vandaag is de dag voor mijn vakantie. Ga ik even pauzeren tijdens het opruimen van mijn bureau en wat rond surfen. En dan vind ik zomaar een plaatje van wat ik me zo’n beetje bij God Kicking Boots  voorstel:

Art001

Dit bericht is geplaatst in Exalted.

Eén reactie op “Zij trapten kont

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s