Het is maar een spelletje

Japanese_weddingSoms zit het mee, soms gaat het echt helemaal mis. Ik speel het White Wolf spel Mage in een campaign, waar ik hier normaal geen verslag van doe. Maar vanavond was redelijk bizar. Mijn Japanse ninja Kaneda, hij is net 16, blijkt door de goden benoemd te zijn tot kroonprins en de orakels noemen hem de generaal die de Jama Koningen (de vorsten van de hel) moet gaan verslaan. En hij is meteen door de priesters uitgehuwelijkt aan de prinses van de Kitsune, de weer- vossen. Ze is heel erg mooi, dat wel, en heel lief ook. Even schuchter als Kaneda.

En dan kom je in een dorp vol vampieren je oud-oom tegen. Die herkent mij, herinnert zich zijn menselijkheid en vraagt of ik hem de laatste dood wil geven. Ja, natuurlijk ben ik bereid om dit voor u te doen, eerwaarde oom. En ik hak, met pijn in mijn hart, zijn hoofd af. Hij glimlacht. Deze vampier is in vrede gestorven maar hoe gaan we de andere duizend redden?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s