For the Love of God

De diamanten schedel van Damian Hirst is een verbazingwekkend mooi ding! We zijn afgelopen zaterdag naar het Rijksmuseum geweest. Als je "For the Love of God" wilt zien, kan dat gratis op vertoon van een museumjaarkaart, anders is de toegang een tientje. Dat is spotgoedkoop. Hij is in het echt veel mooier dan op de foto, want die diamanten flonkeren in allerlei heldere kleuren. Helemaal niet luguber. De titel komt overigens van de moeder van de kunstenaar. Toen hij haar zijn plan vertelde, riep ze ‘O, for the love of God!’ 🙂

Hirst

Dit bericht is geplaatst in Helden.

Eén reactie op “For the Love of God

  1. Inez schreef:

    Hij heet “For the love of Money” overigens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s