Palin: "Inval Irak was opdracht van God"

(En ze is er ook van overtuigd dat het God’s wil is een pijpleiding door Alaska aan te leggen…)

Gevonden op endtimes.punt.nl:

De Amerikaanse inval in Irak was ‘een opdracht van God’. Dat heeft de Republikeinse vice-presidentskandidaat Sarah Palin gezegd.

De running mate van John McCain deedhaar uitspraak in een speech die sinds kort op veel websites is tezien. Palin sprak in juni in haar kerk een groep studenten toe dieleerden voor het predikantschap. Ze riep de studenten op om te biddenvoor de Amerikaanse troepen in Irak en vertelde dat haar oudste zoonook zou worden uitgezonden naar het land.
 
"Onze nationale leiders zenden hen uitin opdracht van God. We moeten ons ervan vergewissen dat we daarvoorbidden – dat er een plan is en dat het Gods plan is."
 
Palin, gouverneur van Alaska, verteldede studenten dat zij in haar functie haar best zou doen om ‘Gods wil’uit te voeren. Dat hield ondere de aanleg van een grote pijpleidingvoor gas in. "Gods wil moet ten uitvoer worden gebracht in devereniging van mensen en bedrijven om die pijpleiding aangelegd tekrijgen. Dus bid daarvoor," zei Palin.
 
Religieuze Republikeinen van deconservatieve vleugel zijn erg ingenomen met McCains keuze voor Palinals vice-presidentskandidaat. Maar niet iedereen is zo blij dat Palinhaar geloof zo openlijk uitdraagt.
 
Een woordvoerder van een Amerikaansevereniging die zich inzet voor een verregaande scheiding van kerk enstaat zei de opmerkingen van Palin te betreuren: "Ik mis de tijd waarindominees preken hielden en politici politieke toespraken," zei hij.
Dit bericht is geplaatst in Losers.

Eén reactie op “Palin: "Inval Irak was opdracht van God"

  1. GobboE schreef:

    Van anderen die zeggen dat ze in ‘opdracht van god’ handelen wordt gezegd dat ze gek zijn…ik kan me zelfs een zekere mevrouw d’Arc herinneren…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s