Aughra le dragon

Aughra is mijn karakter bij Avatar – het meest grootschalige LARP evenement van de Benelux. 1600 deelnemers … een rekruut bij de huurlingen van de Iron Fist.

Aughra de draak

Aughra vertelt dat hij een draak is die betoverd is en nueen menselijk lichaam draagt. Hij draagt een halsband, waarvan hij zegt dat diemagisch is. Is het werkelijk zo? Is hij gek? Of is hij misschien een ontsnapteslaaf die met veel fantasie zijn herkomst verbergt? Hoe dan ook, dit is zijnverhaal:

xe2x80x9cIk ben Aughra, zoon van Glaum. Nadat ik door mijn moederuit het nest werd verstoten, heb ik een grot gevonden iets ten Noorden van eenmensendorpje. Ik heb de mensen verteld dat ik een maal in de zes jaar hongerkrijg en dat ik goud nodig heb om op te kunnen slapen. Hoe meer goud, hoe beterik slaap. Een maal in de zes jaar schonken ze mij een reiziger en ieder jaargaven zij mij gouden muntstukken. In ruil hield ik de vallei vrij van monstersen rovers. Maar blijkbaar waren de dorpelingen toch niet zo blij met mij, want achtermijn rug om hebben ze samengezworen.

Op een kwade nacht zijn er mensen mijn grot binnen geslopen.Ze moeten sterke magie gehad hebben, want ik heb het niet gemerkt en ik benniet ontwaakt.Demon_from_the_flowers_by_hsiu Ik werd pas wakker toen ik iets kouds om mijn hals voelde. Ikprobeerde de indringers aan te vallen, maar mijn lichaam begon tetransformeren, mijn magie werkte niet meer, mijn vurige adem doofde. En voordatik het wist, was ik een mens, met een weke huid, nutteloze nageltjes en bottetanden. Ik heb een van de inbrekers gebeten, maar hij had een ijzeren hemd aanen ik brak een tand. Iemand gaf mij een klap op mijn hoofd. Ik hoorde mijnschedel kraken. Terwijl het zwart werd om mij heen, hoorde ik ze lachen en iemandfluisterde in mijn oor: xe2x80x9cOogst nou wat je gezaaid hebt, monster.xe2x80x9d Maar ik hebhet overleefd en toen ik bijkwam lag ik naakt, koud en hongerig in mijn grot enal mijn goud was gestolen. Sindsdien probeer ik in deze mensenwereld in levente blijven. Dat is niet gemakkelijk als je de gewoontes niet kent.

Wraak nemen hoef ik niet zo nodig, maar ik wil wel mijnlichaam terug. Mijn belangrijkste vraag is: hoe kan ik die halsband van mijnnek halen? Daar heb ik een tovenaar voor nodig. En die zijn duur. Heel duur xe2x80xa6dus heb ik geld nodig. Maar waar kan ik geld mee verdienen? Is er iets wat ikkan, waar men geld voor over heeft? Eigenlijk maar heel weinig. Ik kan mensendood maken. Maar om daar rijk mee te worden moet je ridder worden of huurling. Ikhoorde het verhaal dat er een paar jaar geleden een draak verslagen is, maardat ging niet over mij. Ik ben na gaan vragen en kwam er achter dat de ridders diehem hebben gedood, nu voor de Iron Fist werken. Als zij een draak aankunnen,moeten de Iron Fist wel de allerbeste krijgers ter wereld zijn. En ik hoordedat ze rekruteren in de gevangenis. Dus ik heb me door de drost laten oppakkenen ik werd veroordeeld voor landloperij, struikroven en het beledigen van eenmagistraat. Iron_fistHet was een gok. Maar ik heb goed gegokt. Toen de Wolf kwam heeftze mij gekocht. Helaas heeft mijn cipier zich ook bij de huurlingen aangemeld.En die lijkt er van overtuigd te zijn dat ik mijn halsband om moet houden.xe2x80x9d

(Ik ben het achterste mannetje, met vikinghelm, malixc3xabn en bruine laarzen.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s