Sessie Eenentwintig

Deze sessie daar was ik zelf niet bij vanwege vakantie.

802e4d70Silverclaw en Ma Si Tamuz hebben de hint gekregen dat zij hun aanhangers aan het thuisfront aan het verwaarlozen zijn. Met hulp van de bosgod Porcupine Tree transporteren Raine en de twee lunars eerst naar Siberie, naar Silverclaw’s dorp. Daar heeft ene Grendel de macht overgenomen. Grendel is een stokoude lunar die teruggekeerd is uit het dodenrijk. Daar heeft hij een primordial heeft ontmoet en nu dient hij Luna niet langer. Hij beheerst het zogeheten Balefire, een vuur uit de onderwereld dat alles opbrandt. Silverclaw daagt hem uit om zijn stam weer terug te krijgen. Als Grendel merkt hoe onervaren Silverclaw is, stopt hij het gevecht. Hij noemt hem Diamond Claw, geeft hem de stam terug en vertrekt.

Side_layoutDaarna gaan zij naar India, waar Ma Si Tamuz vandaan komt. Raine hoopt in India in contact te komen met de Rising Sun, een solar tempel van de Cult of the Illuminated. En Ma Si heeft daar een stadje met zo’n 10.000 inwoners, waar nog meer lunars wonen: shamaan Thorns of Brambles, leerwerker Decisive Blow, smid Cloud of Rain en de zwakbegaafde full moon Stength of Rock. De stad wordt momenteel geregeerd door een zieke monarch, maar die is om onduidelijke redenen ontploft.

Het stadje wordt geterroriseert door Pear Blossom Wreath, een Fae uit de Wyld. Fae zijn creaturen van pure chaos. Ze hebben macht over de realiteit, en kunnen je totaal kierewiet maken. De Fae vechten met madeliefjes, als die je raken wordt je besmet met chaos. Dus Raine zwemt door de boomtoppen, Diamond Claw raakt in razernij als hij bloemen ziet, kortom: waanzin.

Dit bericht is geplaatst in Exalted.

3 reacties op “Sessie Eenentwintig

 1. GobboE schreef:

  dit is een grappige samenvatting :)…redelijk acuraat ook nog. 🙂

  Maar 2 kleine aanvullingen:

  1. Grendel is niet zo stokoud, en leeft om een gevreesde legende te worden. Hij vertrekt niet, maar zegt dat Silverclaw de trbe mag gebruiken, maar dat hij de baas blijft totdat hij vertrekt (wat hij om de zoveel tijd doet)

  2. Pearblossom’s Wrath is het stadje van Ma Si. Hier heeft een jongere lunar overgenomen, maar deze is ziek door een magische vergif. Een genezingspoging van Ma Si laat haar exploderen

  Overigens, er is nu ook een online samenvatting van de vorige d7d sessie

 2. GobboE schreef:

  en nu 22 nog, heh 🙂

 3. ellahir schreef:

  22 is er nu ook. Dan kunnen we morgen met een gerust hart sessie 23 spelen. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s