Mijn boek

Ik weet niet hoe jullie, mijn lezers, er over denken, maar zelf vind ik de lange lappen tekst zonder plaatjes hier een beetje hinderlijk. Misschien is mijn boek dus op dit weblog niet zo op zijn plaats. Daarom heb ik besloten om een aparte weblog te maken voor de avonturen van Ares. Je kunt hem vinden op http://www.ellahir.com .
Ik zal hier wel steeds een link plaatsen als er een nieuw hoofdstukje af is.

Sketchbook___the_other_karma_1_by_randyo_1 Ik stel jullie commentaar ZEER op prijs, zowel mondeling als via het weblog. Dus, lees het en geef alsjeblieft je mening. Ook als die negatief is ! Maar dan wel graag waarom je dat vindt en met tips wat er beter kan 😉

Dit bericht is geplaatst in Ares.

Eén reactie op “Mijn boek

  1. GobboE schreef:

    goede tip, ik ga het lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s