De Fer Rouge

De compagnies van Fer de Lance en Rougemont organiseren dit jaar op 4 en 5 augustus voor de vijfde keer Le Fer Rouge, een middeleeuws festival in Rebecq, in de Belgische Ardennen. Er zijn gevechtsdemonstraties, middeleeuwse spelletjes (ik had nooit gedacht dat ik zo goed zou zijn in paalwerpen), oude ambachten, heerlijk bier (de brouwer van Barbar is de sponsor!) demonstraties van middeleeuwse folterapparatuur ( yuck 😛 ), ridders te paard, et cetera, et cetera. En ik ga weer fijn met kanonnen schieten en ’s nachts slapen in zacht stro! Klik op het plaatje voor een vergroting.

Pubnetdfr2007

Dit bericht is geplaatst in Helden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s