Fatboy Slim – jeugdzonde

Ik heb dit ooit eens gezien en toen heeft het helemaal geen indruk op me gemaakt. Een vriendje van me deed fotoacademie en regel 1 was "geen lieve jonge beestjes!" En dan zie je dit en je weet dat ze gelijk hadden. Maar! Wat is dit filmpje een subliem voorbeeld van hoe iemand aan het begin van zijn carriere absolute klotezooi kan maken en later toch heel redelijk terecht komt.

Dit bericht is geplaatst in Muziek.

Eén reactie op “Fatboy Slim – jeugdzonde

  1. Inez schreef:

    Ik geloof dat de regel was “geen huisdieren, geen kinderen” – en zeker niet die van jezelf.

    Sindsdien amuseer ik mezelf af en toe door subversieve foto’s te bedenken, waar stiekem toch een stukje kat in zit. Bijvoorbeeld een mooi perspectief van de trapspijlen waar je, als je goed kijkt, xc3xa9xc3xa9n katteoortje tussendoor ziet piepen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s