Efficiente tandarts

Er was een stukje van mijn vulling afgebroken. Dat krijg je als je ouder wordt. Dan worden die amalgaamvullingen ook oud en kunnen ze bros zijn of zo. o_o

Tandarts Dus ik de tandarts gebeld. "Vrijdag tien voor elf?" "Ja hoor dan kan ik wel." Dus zo gezegd zo gedaan. Ja, tandarts in het gaatje peuren met zijn haakje. "Heb je er last van?" "Nee" "Met kauwen ook niet?" "Nee ook niet." "Nou dan gaan we vast verdoven." Ik voelde niks en voor ik het wist was hij al aan het boren.

Vijf minuten nadat ik binnen kwam stond ik alweer met een verse vulling buiten! Ik heb nog nooit zo’n efficient bezoek aan de tandarts meegemaakt. Ik ben helemaal verbaasd.

8 reacties op “Efficiente tandarts

 1. factor x schreef:

  Ik vind een spuit ook onprettig,gelukkig kon het zonder,en heb ik over het algemeen een redelijk goed gebit.2 vullingen totaal geloof ik.

  Bedenk me ineens dat ik al een tijdje niet geweest ben..

 2. Miss Wisp schreef:

  Vind de tandarts eigenlijk helemaal niks maar gelukkig gaan mijn bezoekjes bij de tandarts altijd vlot, controlle en weg….pfieuw

 3. Yo! schreef:

  Ik ben blij voor je. Dingen mogen af en toe ook best eens meevallen.

 4. ellahir schreef:

  Goed nieuws is ook nieuws 🙂

 5. Annis schreef:

  Ha, ja, zo kan het ook. Verschil moet er wezen… (snik)

 6. ellahir schreef:

  Nou, dit viel inderdaad mee. Maar ik weet precies wat je nu meemaakt. Allevier mijn verstandskiezen waren echte griekse tragedies. De kortste tijd dat ik er ziek van geweest ben is drie weken. De langste twee maanden – met hoge koorts.

 7. Annis schreef:

  Ik hoop dat je me begrijpt als ik nu zeg dat dat dat de beste opkikker is die ik gehoord heb sinds ik in de pijnzee zit. Dat betekent namelijk dat het dus wxc3xa9l erger kan.

 8. ellahir schreef:

  Ja hoor Annis, ik weet wat je bedoelt en ik neem het je helemaal niet kwalijk. 🙂
  De wetenschap dat je niet de enige bent en dat het allemaal nog veel erger kan, houdt ons onder de meest verschrikkelije omstandigheden op de been.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s