3 of 4 oktober?

Alle leidenaars in weblogland hebben gisteren hun woonplaats verraden door een 3 oktober blogje te schrijven. Maar voor de rest van de wereld is 3 oktober de verjaardag van de duitse hereniging en 4 oktober is dierendag.

Hartelijk gefeliciteerd Tijger, nog vele jaren Ben, proficiat Shiva en de allerbeste wensen voor het Kleine Dier.

4 reacties op “3 of 4 oktober?

 1. Wenz schreef:

  Die Duitse hereniging had in ieder geval een hoop invloed op de wegen richting duitse grens (alles stond vast want de vrachtwagens mochten de grens niet over tot 10 uur ’s avonds, aangezien de douaniers vrij hadden. :D) En dierendag trekt stilzwijgend voorbij aan iedereen die geen huisdier heeft. Zelfs Leidense feesten blijven onopgemerkt door de rest van het land, kortom: iedereen leeft in zijn eigen wereld, hoe klein Nederland ook is. 😀

 2. GobboE schreef:

  Ik heb wel huisdieren en 4 oktober is dus neit geheel onopgemerkt voorbij gegaan. De Duitse hereniging echter wel, want ook CNN besteedde er geen aandacht aan :)…de Duisters zelf echter…berouwen de dag nog steeds….

 3. Annis schreef:

  Dierendag, de Duitse hereniging. Voor mij blijft 4 oktober de dag van de Bijlmerramp. We waren terug in ons huis in Amsterdam na een zwaar potje 3 oktoberen. Ik zal mijn ongeloof nooit vergeten. En die sfeer in de stad…

 4. Inez schreef:

  De Bijlmerramp, ja, dat herinner ik me ook nog. We hadden de hele dag mijn werkgever verhuisd en kwamen thuis in het Veerhuis. Toen we de televisie aanzetten stond er op het scherm “In verband met de ramp is de programmering onderbroken” of zoiets. We wisten van niks en hebben als gekken zitten zappen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s