Vakantie

Hoera, morgen ga ik een lange week met vakantie. Lekker helemaal midden in het bos op de Veluwe, iets buiten Vierhouten. Daar heeft mijn grootvader 41 jaar geleden een halve hectare bos gepacht met een huisje en een caravan er op. Opa is helaas niet meer op deze wereld, maar het huisje staat er nog. Het is nu van mijn moeder en mij en ik kom er nog steeds graag om tot rust te komen.

1032195 Geen betere plek voor mij om te mediteren, eindeloos lange wandelingen te maken over de zandverstuivingen, door de bossen en over de uitgestrekte heides. Het huisje is niet luxueus, maar dat hoeft ook niet. De totale vrijheid is waar het me om gaat. En de rust, de beesten, de paddestoelen, de bosbessen en de bomen om me heen. Ik kom er al mijn hele leven en ik wil het plekje nooit kwijtraken.

(Effe reclame maken voor mijn moeder: het wordt ook verhuurd. Zie de website)

3 reacties op “Vakantie

 1. GobboE schreef:

  veel plezier! 🙂
  enne, neem Veluwse worst mee 😉

 2. Esk schreef:

  Heel veel plezier gewenst! Geniet van de rust en de gezonde lucht daar!

 3. ellahir schreef:

  Ik ben er weer 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s