Nieuwe campaign

Na een tweetal sessies Call of Cthulhu, gaan we aanstaande donderdag van start met de Exalted campaign. Ik ga daar een Alchemical spelen. Mijn karakter Ster is een inwoner van de communistische theocratie die al millennia binnenin Autochthon, de planeetgrote machine-god leeft. Autochthon is stervende omdat de voorraden van de mechanische godheid na 5000 jaar bijna uitgeput zijn.

Hoewel hij nog erg jong is, is Ster een exalt, een held van het volk met een aan magie grenzend technisch inzicht en allerhande cybernetische implantaten die hem boven de gewone werkers verheffen. Hij is communist in hart en ziel en de arbeiders dragen hem op handen. De staat heeft hem er op uitgestuurd om in de schepping, dat wil zeggen buiten de machine, op zoek te gaan naar natuurlijke hulpbronnen.

Ik ben nogal visueel ingesteld, maar kan zelf niet zo goed tekenen, dus ik ben altijd op zoek naar plaatjes bij de karakters die ik speel. Nou hebben Autochthonians een grijze huid en een steen in hun voorhoofd. En ik had ook al bij het voorstelrondje beschreven dat Ster een blond jongetje was. Dus ik had niet echt verwacht iets te vinden. Maar vandaag herinnerde ik me dat in de strip Drowtales ook grijze drow voorkomen en ja hoor! Daar is hij dan.

Het plaatje is wat molliger dan ik me voorstelde, maar aan de andere kant klopt dat wel weer goed met het onderhuidse harnas wat ik hem gegeven had. En zelfs de tatoo op zijn voorhoofd past prima in het verhaal.

Ster, zeg eens Hallo tegen de lezers.

20040524c10p027_2

"Hoi daar jullie buiten de machine, ik ben het Mysterievolle Algorithme van Stermetaal, maar jullie mogen me Ster noemen. Als jullie het leuk vinden zal ik van tijd tot tijd verslag doen van mijn avonturen."

Dit bericht is geplaatst in Exalted.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s