Ik ben er weer

Vanmorgen om 3 uur ben ik thuisgekomen. Moe, knalrood van de zon en vol van impressies.
Als ik m’n ogen dichtdoe zie ik nog steeds koralen en als ik sta, voel ik de wereld schommelen alsof ik nog aan boord ben.

Shark’s Bay Umbi is een bedoeinen resort. Als enige tussen alle veel te dure all-inclusive hotels, is dit een strandje met hutten en bedoeinententen waar je lekker een waterpijp kunt roken en een biertje drinken terwijl er relaxte muziek klinkt, meisjes in bikini in de zon kunnen liggen zonder lastige blikken van geile Arabieren etc. De mensen zijn vriendelijk en mild gestoord. De toeristen zijn voornamelijk backpackers. Wij waren de enige Nederlanders, verder veel Italianen van het alternatieve soort en nog een paar Duitsers en Russen.


In deze hut sliep ik.

We hebben een heleboel duiken gedaan, dat wil zeggen meestal drie per dag. En dat is best zwaar. maar het was zeker de moeite waard. Ik was niet de meest ervaren duiker deze vakantie, er waren twee Divemasters bij, maar volgens de gids moet ik maar snel instructeur worden. Dus blijkbaar doe ik toch iets goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s