Dipje

Gisteren ben ik door mijn rug gegaan. En dat doet pijn. Vandaag moest ik een proefles geven in het Oostvoornse Meer. Vroeg opgestaan, op een ongemakkelijke bank achterin een busje naar de Stormvogel. En natuurlijk schoot het weer in mijn rug. Ik heb voorzichtig mijn spullen naar de waterkant gedragen en mijn setje pas in het water omgehangen. De eerste duik was pijnlijk, en na de tweede hield ik het niet meer vol. Dus besloot ik om er mee op te houden. Ik had teveel pijn. Helaas stond mijn proefles als laatste gepland … dus die ging niet door. Balen, want nu moet ik die over een paar weken op een avond door de weeks inhalen.

2 reacties op “Dipje

  1. GobboE schreef:

    Heel veel sterkte, dat doet verdomde zeer. Overigens: het zou kunnen dat zaken als ‘door de rug gaan’ verbonden zijn aan stress en overwerktheid. Dat en natuurlijk een zware belasting van spieren en botten. Maar gezien je vorige logje sluit ik he teen en ander niet uit; het zou kunnen dat je lichaam aangeeft het rustiger aan te doen. Maar dat heb je ook besloten te doen, dus vermoedelijk gaat het snel beter. Tot die tijd, nogmaals, sterkte.

  2. ellahir schreef:

    Stress en een zwakke rug. Dat is een slechte combinatie. Als kind had ik altijd rugpijn, maar ik ben er (nota bene in militaire dienst) vanaf gekomen door een half jaar lang wekelijkse fysiotherapie. Normaal heb ik er nu geen last meer van. Maar af en toe, meestal in tijden van stress, maak ik een ongelukkige beweging of ik vertil me en dan heb ik er weer een week of anderhalf pijn van. Het is ook heel vermoeiend om constant pijn te hebben. En ik ben er ook geen groot voorstander van om hierbij pijnstillers te nemen. Ten eerste werken ze maar beperkt en ten tweede voel ik het dan niet meer meteen als iets fout doe, met als gevaar dat ik mezelf weer teveel belast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s