Superhero dress sense – part 2

SupermanwetsuitHeb je ooit gedroomd van een pak waardoor je er echt uit ziet als een superheld, in plaats van als een geek in een rare pyama? Dan is er nu een plek waar je dromen uitkomen: Wetwear Custom Wetsuits!

Ze maken professionele duikpakken voor het leger en de brandweer, maar ook smokings en bruidsjurken voor onderwaterbruiloften, en wetsuits voor superhelden zoals Batman, Superman,Wonder Woman, Aquaman, Dr. X, Tempest, enzovoorts. Alleen Spider-Man maken ze niet. Ze zeggen dat het spinneweb patroon niet goed na te maken is. Maar dat lukt Hollywood toch ook?

Eén reactie op “Superhero dress sense – part 2

  1. Inez schreef:

    Waarschijnlijk heeft Hollywood een hoger budget.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s