Ares: Hoofdstuk 3 – De planeten

Sketchbook___the_other_karma_1_by_randyo_1 Lees hier Hoofdstuk 3 – De planeten

Dit bericht is geplaatst in Ares.

7 reacties op “Ares: Hoofdstuk 3 – De planeten

 1. GobboE schreef:

  mmmmm…sorry Ellahir…maar ik ben niet zo enthousiast over dit stuk…het ligt niet aan de schrijfstijl, die is goed. Maar voor een spannend jongens verhaal wordt er, naar mijn smaak, veel te veel mythologie bijgehaald, opsommingen die geen referentie hebben voor je doelgroep en geen beelden oproepen (zoals bij ‘Mars, Brenger van Strijd, Ares, Enyo, Bellona, oorlogsgod, vreeswekkende ruiter uit de Openbaring’, maar dat geld ook voor de andere opsommingen), woorden die kinderen niet begrijpen (zoals ‘defaitistisch’ e.d.)

  Het spijt me verschrikkelijk dat ik dit schrijf en alsjeblieft neem het mij niet kwalijk. Bedenk aub ook dat dit gewoon mijn gebrekkige mening is en dat ik mij ook kan vergissen & dat smaken verschillen.

 2. ellahir schreef:

  Daar hoef je je niet voor te verontschuldigen hoor. Ik plaats ze hier juist in de hoop op commentaar. Ik was nog niet helemaal tevreden over dit deel en dit is het soort kritiek waar ik wat aan heb.

  Een beetje mythologie moest er wel in, maar het kan inderdaad wel wat minder. Opsommingen – daar had je het bij het vorige stuk ook over – wordt aan gewerkt. En soms heb ikzelf niet door dat ik te oeilijke woorden gebruik.

 3. GobboE schreef:

  mmmmm..
  defaitistisch staat er nog in
  maar als geheel is eht wel beter geworden

  deze zin ‘het tijd om te feesten!, en ik heb de echte studenten zangbundel’ > !, en – is wellicht wat veel van het goede.

  overigens…

  je gaat met dit verhaal toch niet de kant uit van ‘Gott der Frechheit’ of ‘Gods behaving badly’

 4. GobboE schreef:

  hee ik kan geen html toevoegen in mijn bericht

 5. ellahir schreef:

  Ik heb het aangepast, en meteen wat punten en komma’s verbeterd. Dat zal me leren om iets te plaatsen waar ik nog niet helemaal mee klaar ben. Ik zal het volgende deel wat zorgvuldiger voorbereiden voordat ik het hier neerzet.

  En, nee het wordt geen ‘Gods behaving badly’, hoewel ik zou willen dat ik zo goed kon schrijven.

 6. aliz schreef:

  Hallo,
  gaaf zeg!
  Ik ben erg geinterreseerd.
  trouwens email is nep
  Groetjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s