Boek

Ik ben ooit eens begonnen aan een ‘spannend jongensboek’, maar door omstandigheden ben ik blijven steken na vijf hoofdstukken. Nu, vele jaren later, heb ik besloten om dit project weer eens op te pakken en ik ben opnieuw begonnen.

Sketchbook___the_other_karma_1_by_randyo Ik vind het best spannend om zoiets in de openbaarheid te doen, maar ik waag het er toch maar op. Hieronder vinden jullie de nieuwe versie van het begin van het verhaal. Jullie commentaar is meer dan welkom.

(Het plaatje is niet van mij. Ik ben vergeten waar ik het heb gevonden. Maar ik vond het er wel bij passen. Hierbij mijn excuses voor eventuele ‘copyright infringements’.)

Het boek heeft inmiddels zijn eigen website: http://www.ellahir.com .

Dit bericht is geplaatst in Ares.

2 reacties op “Boek

  1. ellahir schreef:

    Ik streef naar een hoofdstukje per week. Nu ben ik bijna klaar met hoofdstuk 3, maar ik ben nog niet helemaal tevreden met nr. 2. Dus nog een klein beetje geduld, mensen 😉

  2. ellahir schreef:

    Ik heb een en ander doorgelinkt naar

    http://www.ellahir.com/

    Als je daar op klikt, krijg je de hoofdstukken te lezen. Helaas nog in aflopende volgorde 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s