In memoriam Mariska Veres

Ik zal je missen Mariska. Maar wat lopen dingen soms raar. Dan ken je iemand al jaren en pas als ze dood is, kom je er achter dat ze de zangeres van Shocking Blue was! Verbaasde reactie: “Wist je dat dan niet?”

Dit bericht is geplaatst in Muziek.

4 reacties op “In memoriam Mariska Veres

 1. GobboE schreef:

  je kende haar? grappig, waarvan als ik mag vragen? Gecondoleerd dan in ieder geval.
  ik kende de naam wel, maar wat, wie of hoe, ik had geen idee.

 2. ellahir schreef:

  Vorige week las ik nog in haar laatste brief dat ze blij was dat het weer beter ging en dat ze hoopte binnenkort weer aan het werk te kunnen gaan. Twee dagen later was ze dood …

 3. factor x schreef:

  Ik ken de muziek wel,en de namen van de bands,maar vraag me niet wie wat gezongen heeft,van sommigen weet je het wel,van haar ook.Zo ken ik ook de tekst van “Weet je wat ik zie als ik gedronken heb” erg goed,leuk voor persiflage,smaar de artiest erachter is weet ik ook niet.

 4. factor x schreef:

  Vond het een goede band, Venus,de godin uit de zeeschuim, leuke teksten..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s