Southpark of Warcraft

Het is weer helemaal Southpark, met Warcraft:

WOW Southpark !

Vet goed.

Dit bericht is geplaatst in Humor.

3 reacties op “Southpark of Warcraft

 1. Wisp schreef:

  er is weer wat bijgezet 😉

 2. Don schreef:

  Ik heb helemaal dubbel gelegen – geweldig!!

  “How do you kill that which has no life?”

  Briljant!!

 3. Annis schreef:

  Meestal kijk ik zulke lange filmpjes iet af maar in dit geval heb ik tot het eind genoten, helemaal goed, ik heb echt in een deuk gelegen. Alles klopt. Ik zeg ook wel eens tegen de zoon dat ie moet gaan socializen met zijn friends en dan zegt hij precies wat dat ventje in het filmpje zegt: ik bxc3xa9n aan het socializen! Ha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s