De eerste duik van het jaar

Joechei, de Neptunusduik is weer geweest! Ik heb weer een paar nieuwe leden mogen inaugureren met m’n drietand en m’n zeemonsters. Mijn voorganger Hermann heeft het jaren gedaan, maar die zit nu in Oosterrijk. Nu heeft de club me hier al voor de tweede keer gevraagd. Blijkbaar doe ik leuk genoeg.

Het was wel rotweer, met regen en wind, maar dat hoort op de Neptunusduik. Na de ceremonie zijn we wel zelf ook nog een duikje gaan maken. Dat was verder niet zo’n hele speciale, het Oostvoornse Meer is niet zo boeiend. Maar het was wel de eerste maal dat ik met een droogpak dook. Een hele nieuwe ervaring, best wel vreemd als je schoenen steeds losser gaan zitten wanneer de lucht naar je benen stroomt En toen we boven kwamen, als laatsten de rest van de club was al naar huis, scheen de zon. Dus al met al een leuke dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s